Wat anderen vertellen over KynoFriends - KynoFriends

Wat anderen vertellen over KynoFriends

Jessica, het was heel fijn les hebben met jou, en dat zeg ik ook namens Sandy! We hebben alle drie sprongen gemaakt, zoals je zegt ging het niet alleen om Sandy, maar ook om ons. Je hebt ons vooral vertrouwen gegeven en dat voelt heel goed. Dankjewel!!!
Carolien & Cecilia
& Sandy
Wij hebben Jessica ingeschakeld voor puppytraining van onze Dalmatiër pup Finley. Het klikte gelijk tussen Jessica en ons. We hebben veel bruikbare tips en tricks van Jessica gekregen. De trainingen gingen allemaal op een leuke ontspannen manier. Door de één op één trainingen krijgen jij en je hond alle aandacht. Finley heeft o.a. geleerd goed mee te lopen aan de lijn en we hebben geleerd hoe we hem het beste kunnen afleiden als we niet willen dat hij naar andere honden toe gaat tijdens het uitlaten.

We zijn blij dat we haar ingeschakeld hebben en mochten we in de toekomst ergens mee zitten dan zullen we haar zeker weer inschakelen. We hebben alleen maar lof voor Jessica en we raden haar zeker aan! We zijn nu in het bezit van een blije pup 😊
Gerbrig & Freddy
& Finley
Mijn naam is Billy en ik ben het eerste hondje van mijn baasjes, een Amerikaanse pocket Bully. Mijn baasjes hadden hun handen vol aan mij toen ik iets meer dan 2,5 maand oud was: ik plaste in huis, deed alles nog in huis en luisterde ook nog niet goed. Dus mijn baasjes zijn een cursus gestart. Middels deze cursus heb ik heel veel geleerd van Jessica. Ze is consequent, direct en heel lief en allemaal juist op het goede moment. Jessica heeft mij ook afgeleerd dat ik met spelen niet te hard mag spelen, aangezien ik een bully ben en mijn grenzen, dan wel mijn krachten niet ken. Dus hieraan heb ik heel erg hard gewerkt en dit is tot op de dag van vandaag nog steeds super goed gelukt en namens Jessica een succes geweest. Mijn baasjes zijn haar daarom ook super dankbaar dat ik nu luister, een rustige bully ben en ook dat ik super lief tegen andere honden dan wel mensen ben, wat immers het belangrijkste is !! Dikke poot, Billy.
Laurens & Inge
& Billy
Wat hebben wij ontzettend veel geleerd van de lessen met Jessica! Waar voorheen onze Flynn nooit los kon lopen zonder dat hij als een kip zonder kop rondrende, loopt hij nu keurig mee. Tijdens de lessen hebben we ook nog vele leuke en leerzame tips gekregen over de opvoeding van de hond en nog veel meer. Super gezellige en goede sessies, echt een aanrader!
Ilse
& Flynn
Jessica heeft ons super goed geholpen met onze hond Bundy, door met ons mee te kijken en ons tips en tricks te leren hebben wij en onze hond een stuk prettiger leven. Jessica is een spontane en vriendelijke meid met veel geduld. Nogmaals super bedankt voor alles!
Asley & Bart
& Bundy
Jessica is een leuke, betrouwbare en kundige trainster. Na 3 lessen had ik een andere (ontspannen en vrolijkere) hond en had ik zelf ook meer vertrouwen waardoor het uitlaten nog leuker is geworden voor Grace en mij. Handige tips en inzichten gekregen die ik tot op vandaag gebruik.
Rianne
& Grace
Via het internet in contact gekomen met KynoFriends. De naam sprak me wel aan en Jessica, de trainster voor mijn toekomstige buddyhond, kon thuis komen trainen. I.v.m mijn ziekte, een chronische PTSS, zag ik het niet zitten om in groter verband aan trainingen mee te doen.

Ik had de site al bezocht voordat ik een hond had. Mijn coach van De Basis in Doorn had mij een buddyhond geadviseerd om mij uit mijn isolement te halen. Een buddy- of hulphond via stichting Hulphond of het KNGF duurde mij te lang. Wachttijden van een jaar of langer zijn vrij normaal. Omdat ik nooit eerder een hond heb gehad, met hulp kennissen, die zelf labradors fokken, een mooie lieve hond kunnen kopen met alle gezondheid formulieren en stamboom erbij. De hond was net een jaar oud en had bij de fokker haar puppytraining al gehad.

Contact opgenomen met KynoFriends en Jessica kwam bij ons thuis voor een info gesprek. Het klikte tussen ons en ook onze Buddy, een labrador retriever was gek met haar. Direct 10 lessen genomen en begonnen met de training. Aangezien ik ook een cursus “buddy hond” bij het KNGF in Amstelveen volgde, kwam ik steeds thuis met nieuwe tips en tricks waaraan mijn buddyhond zou moeten voldoen.

Door Jessica werd het gedrag van de hond, zo ik het fijn vond, aan de hond geleerd. Het zinnetje: “Belonen, belonen, belonen” is een gevleugeld woord geworden als we Buddy weer iets nieuws willen leren.

Als ik geld pin, laat ik Buddy achter me zitten. Ben ik in een groot onbekend gezelschap, dan laat ik Buddy voor me zitten. Slaap ik onrustig, dan maakt een natte neus mij wakker of een krabbende poot. De hond is zo op mij gericht door de trainingen dat ik haar mee mag nemen in winkels, de apotheek, musea en restaurants. Ik meld het wel altijd even, maar Buddy gaat aan mijn voeten liggen en niemand heeft in de gaten dat ik een hond bij me heb. Komt er echter onverwacht iemand achter mij, dan slaat ze aan.

Buddy leert heel snel en door de trainingen met Jessica weet ik nu ook hoe ik haar zelf een bepaald gedrag kan aanleren. Ze wordt deze zomer twee jaar, dan raakt ze haar wilde haren kwijt en zal ze nog rustiger worden.

Jessica, bedankt voor je geduld, je gezelligheid en alles wat je Buddy en mij hebt geleerd om tot een goed koppel te komen. Dankzij jou inzet en kennis heb ik nu een hele fijne buddyhond.

Veel succes met je bedrijf.
Jan
& Buddy
Onze twee jonge labradors waren net ongeleide projectielen als we met ze gingen wandelen. Altijd maar achter elkaar aan scheuren en terug komen als we ze riepen ho maar. Aan de riem was ook niet leuk, ze trokken bijna je arm uit de kom om overal maar naar toe te kunnen. Nu hebben we een paar lessen van Jessica gehad en een wereld van verschil! Ze jagen nog steeds achter elkaar aan, maar komen nu netjes terug bij ons als we ze roepen. En het trekken aan de riem is ook over. Dat maakt het wandelen een stuk leuker!
Eric & Leah
& Joep & Joris
Jessica heeft ons super geholpen, om Bulla onze boerboel/boelmastif van haar onzekerheid af te helpen. En ze trekt ook niet meer aan de riem. We hebben genoeg tips en tricks meegekregen om er mee door te gaan.
Froukje & Aypril
& Bulla
Jessica hebben wij gevraagd om hulp, en hulp gekregen! Een training op maat, geschikt voor onze puppy alias 'hulphond in spe', omdat ik met MS zit en (heel) slecht ter been ben. Mijn energie is ver te zoeken. Als ook mijn stem. De èèn-op-èèn training op maat (èn thuis) hebben wij als zeer welkom ervaren. En veel geleerd! (Langzaam) lopen zonder trekken, aandacht voor de baas, goed luisteren en (soms onduidelijke) commando's opvolgen. Dat allemaal kan mijn hond inmiddels wel. Ook handige trucjes (die de 'gediplomeerde' hulphonden kunnen) hebben de revue gepasseerd. De hond en ik zijn beiden uit onze comfortzone gehaald, mèt resultaat! Dankjewel Jessica. Ik ben je heel dankbaar voor al je tijd, moeite, passie, hulp en wijsheid. KynoFriends is een dikke aanrader!
Ania
& Happy
Met onze pup Shebba nu enkele weken training gevolgd. Het gaat goed, er valt voor haar en voor ons, veel te leren. En dat gaat op een ontspannen en leuke manier. De ene keer thuis, de andere keer in het plantsoen of bij een sportveld. We zijn er blij mee!
Gerda & Dick
& Shebba
Jessica heeft ons goed geholpen met Tessa weer wat minder angstig laten zijn voor vreemde honden. We zijn nog niet helemaal waar we moeten zijn, maar met de training's informatie die we gekregen hebben, gaan we gewoon door en zullen we vast nog meer verbeteringen krijgen.​
Miranda & Peter
& Tessa
Jessica is een hele leuke meid die goed observeert hoe Oscar en ik op elkaar reageren. Ze geeft goede bruikbare tips en is heel duidelijk. Oscar en ik hebben daardoor hele grote sprongen met elkaar gemaakt. Ik raad haar ook iedereen aan!​
Renate
& Oscar
KynoFriends draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders