Over mij

Mijn naam is Jessica Kemmerling. In 2013 ben ik naast mijn opleiding Dier- en Gezondheidszorg begonnen met de interne opleiding tot assistent kynologisch instructeur bij een hondenschool in Zwolle en sinds 2015 geef ik hier zelfstandig puppy- en gehoorzaamheidscursussen. In 2017 ben ik dan ook met de opleiding bij de Martin Gaus Academie begonnen en 9 juli ben ik dan ook geslaagd voor het praktijkexamen en mag ik mij officieel Kynologisch instructeur noemen.

Begin 2018 heb ik ervoor gekozen om van mijn passie ook mijn werk te gaan maken. Naast dat ik groepslessen geef bij de hondenschool, wil ik ook 1 op 1 met mensen en hun honden werken. Daarom heb ik besloten privélessen bij mensen thuis en in hun omgeving aan te gaan bieden.

Zelf heb ik mijn eerste eigen hond in april 2018 geadopteerd uit een opvang. Luna is op 7 juli 2012 in Spanje geboren en over haar verleden is niet veel bekend. Wel weten we dat ze ooit in het verleden wel een baasje heeft gehad. Luna is ontzettend slim, wat erg in mijn nadeel kan werken. Hierdoor heb nog meer begrip gekregen voor jullie als hondeneigenaren.

Voordat ik de mogelijkheid had om zelf een hond te nemen, heb ik veel getraind met de honden van vrienden. Amerikaanse Bulldog Gaya was hier één van. Gaya had last van angst-agressie door een ervaring die ze als pup heeft opgedaan, maar met kaas was er best veel mogelijk. Ik heb onwijs veel van haar mogen leren en daar ben ik nog steeds erg dankbaar voor. Helaas hebben we haar in 2017 moeten laten inslapen met een leeftijd van 10 jaar.

 

 

 

Samen met Luna
Gaya