Hondentraining

Samen werken aan gewenst gedrag

Vraag nu een gratis kennismakingsgesprek aan

Vul onderstaand formulier in en ik neem binnen 2 werkdagen (telefonisch) contact met je op om een afspraak te plannen. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we je doelen en kijken we of mijn werkwijze bij jou en jouw hond past. De kennismaking duurt ongeveer 45 minuten. Let op: door de drukte kan het langer duren voordat ik kan reageren.

Geen wachtlijst

Na het kennismakingsgesprek kunnen we gelijk de eerste les plannen

Specifiek

Toegespitst op de behoeften van jou en jouw hond

Bij jou thuis

& in jouw omgeving, omdat je het daar uiteindelijk ook zult moeten toepassen

Individuele hondentraining

De individuele hondentraining wordt aangepast aan de behoeften van jou en jouw hond. Samen kijken we waar we aan gaan werken.

Tevens krijg je theorie en achtergrondinformatie, om te leren begrijpen waarom de hond bepaalde dingen doet en hoe je ongewenst gedrag om kunt buigen naar gewenst gedrag.

Met de uitgebreide begeleiding van KynoFriends, leert je hoe je jouw hond helpt te begrijpen, wat er van hem/haar verwacht wordt.

Wil je bepaald gedrag van jouw hond graag veranderen?

Wil je dat uw hond (weer) netjes meeloopt aan de lijn en overal mee naartoe kan? Dat er ook tijdens het loslopen geluisterd wordt? Of heeft jouw hond gedrag aangeleerd, dat u graag wilt veranderen?

Vind je het belangrijk om op een positieve manier manier met jouw hond te trainen? Op een manier die voor de hond duidelijk is en jouw band met de hond versterkt?

Dit alles kan door middel van de juiste begeleiding. Geduldig, kundig, duidelijk en eerlijk, dat ben ik.

Deze hondeneigenaren gingen je al voor

Een opgevoede hond
is een blije hond

Tarieven

Individuele lessen op locatie*

* Een les duurt 45 tot 60 minuten
Reiskostenvergoeding bij een afstand van meer dan 10 kilometer vanaf Kampen – € 0,35 per kilometer
Wanneer de reistijd langer is dan 15 minuten, is het alleen mogelijk om in Kampen te lessen

Online consulten

Beste bezoeker,

Wat leuk dat je een kijkje neemt op de website van KynoFriends. Helaas heb ik pas naar verwachting vanaf juni weer plek om nieuwe kennismakingsgesprekken in te plannen. Vind je het niet erg om even te wachten en in mei te starten met de cursus? Dan ben je natuurlijk van harte welkom om alvast een aanvraag in te dienen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak in te plannen.

Mocht je echt niet kunnen wachten tot mei en ook niet ergens anders terecht kunnen of willen, dan is het wel mogelijk om een online consult in te plannen. Hier kun je dan alle vragen stellen die je hebt en kunnen we ervoor zorgen dat je alvast kunt starten met verhelpen van de problemen die zich op dit moment voordoen. 

Mijn excuses voor het ongemak!

KynoFriends draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches